Een unieke locatie voor evenementen

Dit modern ingerichte schip is de perfecte locatie voor ieder luxe feest of zakelijk evenement. Vaar samen met wel 600 andere gasten door Nederland, België of Duitsland en proost op een onvergetelijke ervaring.

Waarom kies je de Eivissa voor jouw evenement?

Het doel van jouw event staat centraal. Waarom organiseer je een evenement? Of je nou een bedrijfsevenement wilt organiseren om nieuwe klanten binnen te halen of een onvergetelijke avond wilt organiseren voor jouw personeel? Stap aan boord en wij verzorgen de faciliteiten die nodig zijn voor het ideale evenement op het water!

Het moderne schip heeft een chique en stijlvolle look en feel. Hierdoor is het geschikt voor zowel zakelijke evenementen als particuliere evenementen. Denk aan roadshows, congressen, brand events, bedrijfsfeesten, bruiloften en diners. Van kleinere gezelschappen van 75 gasten tot grote evenementen met 600 gasten.

Feest

100-600 gasten

Congres

50-250 gasten

Diner

75-250 gasten

Walking dinner

100-500 gasten

Locatie Eivissa

Welke voorzieningen zijn er op de Eivissa?

De Eivissa is meer dan alleen een locatie. Laat ons weten wat je allemaal nodig hebt om een succesvol event te organiseren! Wij helpen graag met de organisatie waar nodig.

Wat voor evenement wil je organiseren?

Zakelijke evenementen

B2B evenementen met een doel. Wij gaan voor professionele evenementen waar plezier en inspiratie voor gasten centraal staan.

Feesten, festivals en optredens

Een knallend feest of intiem diner? Het interieur van de Eivissa is veelzijdig, waardoor we de sfeer kunnen creëren die past bij jouw event.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul geheel vrijblijvend het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Hoe kan je ons bereiken?

Contact

Wij beantwoorden graag al je vragen? Vul het formulier in of mail ons voor evenementen vanaf 50 personen!

Aanmeerlocaties

Mogelijkheden locatie

Vrijheid over de locatie van je event. Wil je een bepaalde route varen? Meerdere locaties afgaan of vast liggen aan de kade? Laat ons weten wat je wilt!

Wat anderen over ons zeggen

Reviews

Elk evenement wordt georganiseerd met een doel. Samen zorgen we ervoor dat jouw zakelijke evenement of feest soepel verloopt en een succes is.